Pentru medici

CENTRUL DE RADIOLOGIE DENTARA DIGITALA UNIDENT TULCEA

CINE SUNTEM

Centrul de Radiologie Dentara Digitala Unident utilizeaza cea mai avansata tehnologie specifica imagisticii dentare pentru a reusi sa ofere cea mai inalta rezolutie a imaginii, iar pacientii dumneavoastra sa beneficieze de confort, siguranţă maximă, timp redus de expunere si un minim de radiaţii!

Efectuam întreaga gamă de investigatii radiologice digitale necesare diagnosticului şi tratamentului dentar modern. Medicii colaboratori obţin rapid imagini de  maximă calitate, programe de prelucrare, vizualizare şi de stocare a investigaţiilor, cursuri gratuite periodice,  precum si suport tehnic permanent.

Suntem dedicaţi exclusiv radiodiagnosticului şi serviciilor de imagistică dentară! Echipa  medicala  a fost specializata si are experienta necesara  sa asigure confortul, protecţia şi precizia de care au nevoie pacienţii dumneavoastră. În acelaşi timp, dumneavoastră obţineţi în cel mai scurt timp investigaţiile solicitate, atât în format printat, cât şi în format on-line.

Tomografia 3D / CBCT permite:
Utilizări frecvente ale tomografului 3D / CBCT în medicina dentară şi ORL:
Domeniile de utilizare ale Tomografiei 3D / CBCT:

Radiografiile dentare digitale pot fi analizate cu softul de vizualizare SCANORA iar tomografiile dentare pot fi analizate cu ajutorul softului OnDemand 3D. Aceste 2 softuri vă permit analizarea complexă şi planificarea amanunţită a tratamentelor dumneavoastră. Sunt foarte uşor de utilizat şi de instalat.

Programul de vizualizare OnDemand 3D vă oferă posibilitatea de a efectua măsuratori complexe ( lungime, arie, angulaţie), planificări complexe, simulari de implant, masurarea densităţii osoase în unităţi Hounsfield şi clasificarea densităţii osoase (D1,D2,D3,D4), endoscopii virtuale, în cazul sinusurilor maxilare, pe traiectul canalului mandibular sau a unui dinte.

 

» Descarca Manualul de utilizare OnDemand 3D in limba romana. (download PDF)

» Descarca ghidul de scurtaturi pentru utilizarea OnDemand 3D in limba romana. (download PDF)

Dir. Nicolae LucaDirector Departament Radiologie Dentara Digitala
Deveniţi partenerul nostru şi veţi beneficia de cele mai bune servicii în domeniul imagisticii şi radiodiagnosticului dentar 2D si 3D. Avem o experienta de peste 16 ani în domeniul imagisticii dentare 2D şi  de aproape 4 ani in imagistica 3D. Ne perfecţionăm continuu pentru a oferi cele mai moderne soluţii şi cele mai clare investigaţii radiologice digitale posibile. Medicii parteneri beneficiaza de  gratuitatea serviciilor radiologice, servicii suplimentare, beneficii si alte facilitati care contribuie la eficientizarea proceselor de diagnosticare si planificare a tratamentelor.