Despre

Centrul de Radiologie Dentara Digitala Unident Tulcea asigura pacientilor servicii premium in imagistica dentara digitala cu cea mai avansata tehnologie.

Stim cat de importanta este pentru dumneavoastra  sanatatea  si de aceea prioritatea noastra este sa furnizam investigatii radiologice de  cea mai inalta calitate, cu tehnologii avansate, pentru stabilirea unui diagnostic precis si un tratament de succes.

Stim cat de important este pentru dumneavoastra confortul, de aceea centrul nostru este amplasat intr-un spatiu generos, ultramodern, dotat cu multiple facilitati pentru pacienti si locuri de parcare.

Stim cat de importanta este pentru dumneavoastra siguranta, de aceea am investit in cea mai avansata tehnologie pentru o expunere rapida si un minim de radiatii, precum si in specializarea echipei medicale.

Stim cat de important este pentru dumneavoastra timpul si din acest motiv desfasuram un program de lucru extins, in mai multe sali de investigatie, cu personal specializat. Investigatiile nu necesita programare.

Toate aceste principii ale noastre, precum si seriozitatea si constanta cu care realizam investigatiile radiologice au transformat Centrul de Radiologie Dentara Digitala Unident Tulcea intr-un nume de referinta in domeniul imagisticii dentare.

Acest lucru este posibil deoarece echipele medicale sunt dedicate performantei si specializate, pentru a reusi sa furnizeze cele mai precise investigatii radiologice catre medicii dentisti colaboratori, din orasul Tulcea.

De asemenea detinem Certificarea ISO 9001: 2015, deoarece utilizam  tehnologii avansate si cele mai performante echipamente medicale, pentru a asigura calitatea si siguranta unor investigatii radiologice de succes.

Dorim sa va asiguram ca eforturile noastre se canalizeaza spre a ne inbunatati continuu serviciile radiologice, administrative, manageriale, pentru ca Centrul de Radiologie Dentara Digitala  Unident  Tulcea sa fie mereu alegerea dumneavoastra.

Va multumim ca sunteti interesati de serviciile noastre si va dorim  multa sanatate!