Pentru Medici – Galati

CENTRUL DE RADIOLOGIE DENTARA DIGITALA UNIDENT GALATI

CINE SUNTEM

Centrul de Radiologie Dentara Digitala Unident utilizeaza cea mai avansata tehnologie specifica imagisticii dentare pentru a reusi sa ofere cea mai inalta rezolutie a imaginii, iar pacientii dumneavoastra sa beneficieze de confort, siguranţă maximă, timp redus de expunere si un minim de radiaţii! Efectuam întreaga gamă de investigatii radiologice digitale necesare diagnosticului şi tratamentului dentar modern.

Medicii colaboratori obţin rapid imagini de  maximă calitate, programe de prelucrare, vizualizare şi de stocare a investigaţiilor, cursuri gratuite periodice,  precum si suport tehnic permanent.

Centrul nostru este localizat in zona Tiglina ii, intr-o locatie generoasa, ultramoderna, cu locuri de parcare si facilitati multiple pentru pacienti. Detinem Certificarea in Managementul Calitatii: ISO 9001: 2015.

Suntem dedicaţi exclusiv radiodiagnosticului şi serviciilor de imagistică dentară. Echipa  medicala  a fost atent recrutata si  specializata, avand experienta necesara  sa asigure confortul, protecţia şi precizia de care au nevoie pacienţii dumneavoastră. În acelaşi timp, dumneavoastră obţineţi în cel mai scurt timp investigaţiile solicitate, atât în format printat, cât şi în format on-line.

Avantajul major al colaborarii noastre insa, il reprezinta punerea la dispozitia dumneavoastra a aplicatiei “UnidentRx”- unica in Galati, creata special pentru medicii dentisti colaboratori. Astfel, beneficiati de un cont personal, o baza de date a pacientilor, avand radiografiile ordonate atat cronologic, cat si in ordine alfabetica, o baza actualizata care poate fi accesata oricand, de oriunde din lume.

Un alt beneficiu al colaborarii noastre ar fi Instructajul gratuit ce se va desfasura in fiecare vineri, incepand cu luna august, intre orele 10.00-12.00 si 14.00-16.00, cand va asteptam (cu inscriere prealabila telefonica) sa va introducem in fascinanta lume 3D a tomografiilor dentare, familiarizandu-va cu navigarea in programul OnDemand de vizualizare.

Un alt serviciu avangardist il reprezinta cea mai performanta scanare intraorala cu -TRIOS 3SHAPE – unica in orasul Galati necesara obtinerii amprentei digitale. Astfel, amprentele pacientului pot ajunge instant, pritr-o apasare de buton, direct in Laboratorul Dentar Digital dorit. Castigati timp, obtineti confortul pacientilor precum si precizia maxima a lucrarilor dentare. Indicatiile absolute sunt in cazul cavitatilor orale cu deschidere mica, a pacientilor cu senzatie de voma accentuata si lucrarilor dentare de  precizie.

Tomografia 3D / CBCT permite:
Utilizări frecvente ale tomografului 3D / CBCT în medicina dentară şi ORL:
Domeniile de utilizare ale Tomografiei 3D / CBCT:

Radiografiile dentare digitale pot fi analizate cu softul de vizualizare SCANORA iar tomografiile dentare pot fi analizate cu ajutorul softului OnDemand 3D. Aceste 2 softuri vă permit analizarea complexă şi planificarea amanunţită a tratamentelor dumneavoastră. Sunt foarte uşor de utilizat şi de instalat.

Programul de vizualizare OnDemand 3D vă oferă posibilitatea de a efectua măsuratori complexe ( lungime, arie, angulaţie), planificări complexe, simulari de implant, masurarea densităţii osoase în unităţi Hounsfield şi clasificarea densităţii osoase (D1,D2,D3,D4), endoscopii virtuale, în cazul sinusurilor maxilare, pe traiectul canalului mandibular sau a unui dinte.

 

» Descarca Manualul de utilizare OnDemand 3D in limba romana. (download PDF)

» Descarca ghidul de scurtaturi pentru utilizarea OnDemand 3D in limba romana. (download PDF)

Dir. Nicolae LucaDirector Departament Radiologie Dentara Digitala
Deveniţi partenerul nostru şi veţi beneficia de cele mai bune servicii în domeniul imagisticii şi radiodiagnosticului dentar 2D si 3D. Avem o experienta de peste 16 ani în domeniul imagisticii dentare 2D şi  de aproape 4 ani in imagistica 3D. Ne perfecţionăm continuu pentru a oferi cele mai moderne soluţii şi cele mai clare investigaţii radiologice digitale posibile. Medicii parteneri beneficiaza de  gratuitatea serviciilor radiologice, servicii suplimentare, beneficii si alte facilitati care contribuie la eficientizarea proceselor de diagnosticare si planificare a tratamentelor.